Boekhouder of accountant
voor ondernemers in Utrecht

Op zoek naar een boekhouder voor starters? Boekhouder Utrecht Pros helpt jaarlijks honderden beginnende ondernemers met de salaris administratie en financiële administratie.

Het starten van een nieuw bedrijf is meestal tijdrovend en ingewikkeld. Daarom is het fijn om geholpen te worden met de administratieve taken door een ervaren accountant. Onze boekhouding experts zijn niet alleen goed in het bijhouden van het papierwerk; ze geven ook graag financieel advies.

Omdat wij persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan zult u merken dat de boekhouder waar u mee samenwerkt een vertrouwenspersoon wordt. Vragen over de Belastingdienst, het aannemen van nieuwe werknemers, het beginnen van een vennootschap… Onze boekhoudkundige specialisten staan elke werkdag weer voor u klaar!

Bel ons direct op 085-0600771
Boekhouder zoeken?

De missie van onze boekhouders

Het helpen van ondernemers vinden wij het allerleukste. Wij hebben namelijk zeer veel respect voor eenieder die zichzelf in het diepe durft te gooien.

Kom uit uw comfortzone en ga ervoor! Samen maken wij het ondernemen een feest! Angst schuilt in elke ondernemer en dat is graag iets waar we u ook bij helpen. Wij helpen u groeien van starter tot een echte ondernemer!

Ook met vragen over de KVK-registratie, openen van een zakelijke rekening en de startersaftrek van de Belastingdienst bent u bij ons aan het juiste adres. Geen vraag is ons te gek, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Kosten boekhouder Utrecht?

De kosten van een boekhouder zijn bij veel administratiekantoren nogal verschillend. In onze ervaring en uit verschillende bronnen schatten wij dat de prijzen tussen 100, – euro en 300,- euro per maand liggen. U merkt het waarschijnlijk al, maar de kosten kunnen dus zeer verschillen.

Bij een eenmanszaak liggen de kosten normaal gesproken aan de lagere kant van onze schatting.

In ons allereerste contactmoment bekijken we samen welke diensten u nodig heeft voor uw nieuwe onderneming. Op basis van dit gesprek zoeken we samen een boekhouder of accountant binnen ons netwerk die past bij uw werkzaamheden en uw budget.

Wij bellen u terug.

Vertel ons wat u verwacht van een boekhouder, dan koppelen wij u aan de beste.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam*

Onze boekhoud diensten voor ondernemers

Als ondernemer heeft u hoogstwaarschijnlijk niet direct personeel in dienst. De salarisadministratie uitbesteden is dus vaak niet direct nodig.

Echter het uitbesteden van de financiële administratie – zowel de omzetbelasting (BTW) en de inkomstenbelasting – is wel verstandig. Zo voorkomt u boetes van de Belastingdienst en krijgt u de juiste bedragen teruggestort.

Dit is ook wat we vaak tegen onze klanten zeggen: fouten in de administratie kost u geld, terwijl het in de hand nemen van een boekhouder u juist geld bespaard.

Waarom u voor onze boekhouders kiest als professionele ondernemer in Utrecht?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij al ontzettende veel ondernemers geholpen met het bijhouden van de administratie. Naast onze administratieve diensten spelen onze boekhouders en accountants ook een adviserende en begeleidende rol.

U kunt altijd contact met ze opnemen – of dit nu per mail of telefoon is, om vragen te stellen over het beginnen van uw onderneming.

Veel van onze klanten geven aan dat ze dit persoonlijke contact onwijs prettig vinden, omdat ze daadwerkelijk het gevoel hebben dat ze worden geholpen.

Daarnaast werken wij met de technologie die het best bij u past. Wilt u de nieuwste boekhoudsoftware gebruiken, of heeft u liever alles schriftelijk uitgeprint? Onze boekhouders houden 100% rekening met uw wensen. Precies zoals het hoort!

Hoe worden de privacy rechten van uw onderneming beschermd?

Voor het beheren en verwerken van privacygevoelige gegevens zoals de salarisadministratie bestaan wettelijke afspraken. Ons administratiekantoor moet hieraan voldoen en doet dit dan ook met uiterste inspanning. Wij begrijpen dat de privacy van uw personeel extreem belangrijk is en doen er alles aan om u daarin te helpen. Onze boekhouders houden zich strikt aan de wettelijk bepaalde bewaartermijnen en controleren geregeld de gegevens op inbraakgevaren.

Meer dan 500 ondernemers kiezen al voor onze boekhouders en accountants.

– 15 jaar ervaring –

De administratie voor een startende opticien is ingewikkeld. Voorheen gebruikte ik een online app, maar dat was geen succes. De aanslagen van de belasting stapelde op en ik zag door de bomen het bos niet meer. Ookal ben ik redelijk koppig, was dit toch wel het moment dat ik de professionele hulp van een boekhouder zocht. No regrets!

stars

Coen, Opticien
Boekhouder Utrecht Pros helpt ons maandelijks met het bijhouden van onze administratie. Facturen, bonnetjes en al ons papierwerk versturen we gemakkelijk naar hen op en zij zorgen ervoor dat alles wordt verwerkt. Het geld dat ik uitgeef aan boekhouding is eigenlijk zo weer terugverdient. Top service!

4stars

Oliveiro, Salsa lessen
Mijn onderneming groeit als kool. Om het vele werk aan te kunnen heb ik nu ook personeel in dienst en ben ik niet langer ZZP’er. De administratie deed ik voorheen zelf, met vallen en opstaan. Na een tijdje een boekhouder gezocht te hebben kwam ik uit bij BUP. De financiële kennis van de Pros en de hulp met de boekhouding zorgt ervoor dat ik mij volledig op operationele taken kan richten.

stars

Kirsten, Online marketing

Plan een telefonische afspraak.

Dagelijks voorzien wij ondernemers van informatie over boekhouding. Omdat we persoonlijk contact zeer belangrijk vinden, gaan we ook graag een gratis kennismakingsgesprek met je aan.

Vertel ons meer over je bedrijf of je onderneming, zodat wij de beste boekhouder binnen ons administratiekantoor of netwerk aan jou kunnen koppelen.

Stel ons direct al je vragen over de administratie, het omgaan met de belastingdienst en andere onderwerpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam*