Boekhouder startende ondernemer in Utrecht

Op zoek naar een boekhouder voor starters? Boekhouder Utrecht Pros helpt jaarlijks honderden beginnende ondernemers met de administratie.

Het starten van een nieuw bedrijf is meestal tijdrovend en ingewikkeld. Daarom is het fijn om geholpen te worden met de administratieve taken. Onze boekhouding experts zijn niet alleen goed in het bijhouden van het papierwerk; ze geven ook graag financieel advies.

Doordat wij persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan zult u merken dat de boekhouder waar u mee samenwerkt een vertrouwenspersoon wordt. Vragen over de Belastingdienst, het aannemen van nieuwe werknemers, het beginnen van een vennootschap… Onze boekhoudkundige specialisten staan elke werkdag weer voor u klaar!

Onze missie voor startende ondernemers

Het helpen van startende ondernemers vinden wij waarschijnlijk wel het allerleukste. Wij hebben namelijk zeer veel respect voor eenieder die zichzelf in het diepen durft te gooien.

Kom dus uit uw comfortzone en ga ervoor! Samen maken wij het ondernemen een feest! Angst schuilt in elke starter en dat is graag iets waar we u ook bij helpen. Wij helpen u groeien van starter tot een echte ondernemer!

Ook met vragen over de KVK-registratie, openen van een zakelijke rekening en de startersaftrek van de Belastingdienst bent u bij ons aan het juiste adres. Geen vraag is ons te gek, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

boekhouder startende ondernemer

Kosten boekhouder eenmanszaak?

De kosten van een boekhouder zijn bij veel administratiekantoren nogal verschillend. In onze ervaring en uit verschillende bronnen schatten wij dat de prijzen tussen 40, – euro en 166,- euro per maand liggen. U merkt het waarschijnlijk al, maar de kosten kunnen dus zeer verschillen.

Bij een eenmanszaak liggen de kosten normaal gesproken aan de lagere kant van onze schatting. Zo kunt u bij ons al terecht vanaf 59, – euro per maand.

In ons allereerste contactmoment bekijken we samen welke diensten u nodig heeft voor uw nieuwe onderneming. Op basis van dit gesprek zoeken we samen een boekhouder binnen ons netwerk die past bij uw werkzaamheden en uw budget.