boekhouder utrecht MODERNE SYSTEMEN boekhouder utrecht PERSOONLIJK CONTACT boekhouder utrecht BINNEN 24 UUR REACTIE
Boekhouding sectoren2021-10-08T07:29:09+02:00

Boekhouding diensten in Utrecht

In ons klantenbestand hebben we veel uiteenlopende ondernemingen die gebruik maken van onze boekhouding diensten.
Om je een idee te geven stellen we er graag een paar voor.

Informatie aanvragen
Boekhouder zoeken?

boekhoud utrecht

Boekhouder voor horeca

Werk je in de horeca als ZZP’er,  begin je een eigen horeca onderneming of heb je al een bestaand bedrijf binnen de horeca? Dit is een industrie waar je waarschijnlijk lange uren maakt. Daarom nemen wij graag de administratie van je over!

Meer over boekhouden voor horecabedrijven

salarisadministratie utrecht

Boekhouder voor taxibedrijven

Ben je een taxichauffeur als ZZP’er of heb je meerdere chauffeurs in dienst die voor jou mensen van A naar B brengen? Wij hebben veel ervaring met het helpen van ondernemers in de taxi-industrie en kunnen je goed helpen met de administratie.

Meer over boekhouders voor taxibedrijven

administratie utrecht

Boekhouder voor kapper

Ben je kapper en hou je na het knippen en het managen van je personeel weinig tijd of zin over voor de administratie? Denk er dan eens aan om het aan ons uit te besteden. Dan weet je zeker dat het goed geregeld wordt. Zo kun jij je weer focussen op andere dingen!

Meer over boekhouden voor kappers

administratie utrecht

Accountants voor restaurants

Heb je een restaurant en wil je jouw boekhouding optimaal ingeregeld hebben zodat jij zonder zorgen je bedrijf kunt runnen?  Een groot deel van onze accountants in Utrecht en omstreken hebben hier ruime ervaring mee.

Meer over accountant voor restaurants

Wij bellen terug.

Vertel ons wat je verwacht van een boekhouder, dan koppelen wij jouw bedrijf aan de beste accountant of boekhouder in Utrecht.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam*
boekhouder utrecht 1

Nog meer sectoren en ondernemers waar wij de boekhouding voor doen.

Deze lijst is niet compleet. Staat jouw sector er niet bij en zoek je de beste boekhouder of accountant? Stuur vrijblijvend een e-mail of bel ons direct op 085 06 00 771.

Meer dan 500 ondernemers kiezen al voor onze boekhouders.

– 15 jaar ervaring –

De administratie voor een startende opticien is ingewikkeld. Voorheen gebruikte ik een online app, maar dat was geen succes. De aanslagen van de belasting stapelde op en ik zag door de bomen het bos niet meer. Ookal ben ik redelijk koppig, was dit toch wel het moment dat ik de professionele hulp van een boekhouder zocht. No regrets!

stars

Coen, Opticien
Boekhouder Utrecht Pros helpt ons maandelijks met het bijhouden van onze administratie. Facturen, bonnetjes en al ons papierwerk versturen we gemakkelijk naar hen op en zij zorgen ervoor dat alles wordt verwerkt. Het geld dat ik uitgeef aan boekhouding is eigenlijk zo weer terugverdient. Top service!

4stars

Oliveiro, Salsa lessen
Mijn onderneming groeit als kool. Om het vele werk aan te kunnen heb ik nu ook personeel in dienst en ben ik niet langer ZZP’er. De administratie deed ik voorheen zelf, met vallen en opstaan. Na een tijdje een boekhouder gezocht te hebben kwam ik uit bij BUP. De financiële kennis van de Pros en de hulp met de boekhouding zorgt ervoor dat ik mij volledig op operationele taken kan richten.

stars

Kirsten, Online marketing

Veel gestelde vragen aan onze boekhouders.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een ondernemer om met een boekhouder in zee te gaan.2021-10-08T07:27:59+02:00

Natuurlijk zit er verschil tussen de boekhouding van een ZZP’er en die van een grotere onderneming. Bij het uitzoeken van een geschikte boekhouder kijken we daarom ook allereerst naar de hoeveelheid aan administratie en welk budget u voor handen heeft. Wij selecteren op basis van deze criteria een boekhouder of administratiekantoor in Zeist uit ons netwerk die het best bij uw wensen en benodigdheden past. De gemiddelde kosten zijn rond de € 1000 per jaar, exclusief BTW.

Hoe gaan jullie te werk?2021-10-08T09:31:46+02:00

We werken niet uitsluitend met offertes. In tegenstelling, wij zoeken liever het persoonlijke contact. Uit onze meer dan 15 jaar ervaring weten we hoe belangrijk het is om een goede band te hebben tussen boekhouder en ondernemer. Daarom gaan wij graag telefonisch het gesprek met u aan, zodat we op basis van uw behoeftes een kennismakingsgesprek kunnen inplannen tussen u en een boekhouder of administratiekantoor. Vaak zijn onze boekhouders overigens bereid om hiervoor op locatie te komen, mocht u niet in dezelfde stad wonen. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend.

  • STAP 1: Telefonisch contact
  • STAP 2: Kennismakingsgesprek
  • STAP 3: Bedenkingstijd
  • STAP 4: JA? Wij gaan voor u aan de slag
Hoe vaak moet ik btw-aangifte doen?2021-10-08T10:06:00+02:00

Dit kan verschillen; het is mogelijk dat u dit namelijk maandelijks, per kwartaal of op jaarbasis moet doen. De keuze wordt vastgesteld door de Belastingdienst. Onze boekhouders en accountants zorgen er in ieder geval voor dat dit voor u op tijd wordt gedaan, zodat u geen enkele deadline mist. Zo voorkomt u ook direct dat torenhoge boetes door verstreken aangiftetermijnen zich opstapelen.

Betaal ik bij jullie meer dan als ik direct naar een boekhouder stap?2021-10-06T14:27:37+02:00

In veel van de gevallen juist niet. Dit komt omdat wij een goede onderhandelingspositie hebben opgebouwd met boekhouders die werkzaam zijn in andere steden. Hierdoor zorgen wij altijd voor de beste en eerlijkste prijs voor onze klanten, ook al is deze partij wellicht niet direct met ons verbonden.

Werken jullie ook met offertes?2021-10-05T22:22:11+02:00

In principe sturen wij geen offertes voordat we telefonisch contact hebben gehad, omdat de tijd en de kosten voor het bijhouden van de administratie onwijs veel kan verschillen tussen verschillende ondernemingen. Neem daarom eerst contact met ons op, zodat wij op basis van uw verhaal het beste aanbod kunnen doen.

Go to Top