Salarisadministratie
uitbesteden Utrecht

De salarisadministratie uitbesteden is wellicht een verstandige stap voor uw onderneming. Als u net begonnen bent voor uzelf, dan hoeft u in principe nog geen loonadministratie bij te houden. Zodra u echter personeel in dienst neemt is dit wel een administratieve taak die bij uw onderneming hoort.

U werkt namelijk niet langer als ZZP’er en daarom dient u elke maand loonaangifte te doen zodat u niet in de problemen komt met de belastingdienst.

Natuurlijk is het een mogelijkheid om dit zelf te doen. Toch is het vaak verstandiger om de salarisadministratie door onze boekhouder in Utrecht of andere steden in de provincie te laten doen. Voornamelijk omdat zij de expertise hebben om het papierwerk op een professionele en overzichtelijke manier bij te houden, zowel on- en offline. Zo voorkomt u dat de  financiële administratie aan de juiste voorwaarden voldoet zodra de belastingdienst uw gegevens bekijkt en controleert.

Daarnaast bespaart u uiteraard veel tijd aan uw boekhouding en kunt u zich volledig richten op wat echt belangrijk is: het runnen van uw onderneming in de regio Utrecht.

Informatie aanvragen
Boekhouder zoeken?
boekhouder architect

Wanneer is uitbesteden van de loonadministratie verstandig?

Zodra u minimaal 1 werknemer in dienst heeft kan dit al interessant zijn. Om de salarisadministratie bij te houden dien je namelijk enige kennis te hebben van onderwerpen zoals (niet uitsluitend): het berekenen van bruto- en nettolonen, het opstellen van jaarrekeningen en het indienen van aangiftes met betrekking tot loonheffingen.

Salarisadministratie uitbesteden in Utrecht

Daarnaast is het vaak noodzakelijk om de fiscale wet- en regelgeving te kennen en te begrijpen. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op zodat een gespecialiseerde accountant of boekhouder u kunt bijstaan. Ook de financiële administratie uitbesteden? Wij helpen u graag!

Wij bellen u terug.

Vertel ons wat u verwacht van een boekhouder, dan koppelen wij u aan de beste.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam*

Hoe werkt het uitbesteden?

Bij onze boekhoud experts (afhankelijk van de locatie) krijgt u meestal de keuze tussen de salarisadministratie in het geheel of gedeeltelijk uit te besteden.

Het administratiekantoor in de regio Utrecht waar we u mee in contact brengen bekijkt samen met u welke taken hij of zij het best kan overnemen. Op deze manier krijgt u professioneel en objectief advies over de indeling van uw loonadministratie. Voorts worden afspraken gemaakt tussen u en de boekhouder/accountant.

Hoe worden de privacy rechten van uw personeel beschermd?

Voor het beheren en verwerken van privacygevoelige gegevens zoals de salarisadministratie bestaan wettelijke afspraken. Ons administratiekantoor in Utrecht moet hieraan voldoen en doet dit dan ook met uiterste inspanning. Wij begrijpen dat de privacy van uw personeel hoog in het vaandel staat en doen er alles aan om u daarin te helpen. Onze boekhouders houden zich strikt aan de wettelijk bepaalde bewaartermijnen en controleren geregeld de gegevens op inbraakgevaren.

Waarom u voor ons kiest bij het uitbesteden?

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het assisteren van het midden- en kleinbedrijf (MKB). Ook de salarisadministratie wordt vaak aan ons overgedragen. Hierdoor kunnen ondernemers zich onbekommerd storten op alledaagse taken in plaats van veel tijd aan de administratie kwijt te zijn. Wel zo handig! Daarnaast zijn wij in de provincie Utrecht een van de meest vooruitstrevende boekhoudkundige bedrijven. Boekhouder Utrecht Pros gaat met zijn tijd mee en volgt met passie de technologische voorderingen op gebied van boekhouding. De digitalisering van administratieve taken maakt ons werk overzichtelijker en plezierijker. Een win-win situatie!

Wat kost het uitbesteden van de salarisadministratie?

De salarisadministratie is niet van dezelfde omvang voor elke onderneming. Gebaseerd op het aantal taken wat onze boekhouders op zicht moeten nemen en het aantal werknemers wordt er een tarief vastgesteld. Dit kan variëren tussen de 5 en 25 euro per maand.

Voorbeelden van taken die u kunt uitbesteden

Onze boekhouders staan elke werkdag voor u klaar om de salarisadministratie van uw onderneming over te nemen. U vraagt zicht misschien af wat voor taken zij precies verrichten? Het volgende lijstje geeft een goede indruk. Staan er diensten niet tussen die u wel nodig heeft? Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

  • Versturen van loonstroken
  • Versturen van jaaropgaven
  • Aanleveren gegevens voor verzuimrekening
  • Opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • Adviserende rol aangaande arbeidsrecht
  • Veranderingen doorvoeren indien de wet- of regelgeving wordt aangepast
  • En nog veel meer…

Meer dan 500 Utrechtse ondernemers kiezen al voor onze boekhouders.

– 15 jaar ervaring –

De administratie voor een startende opticien is ingewikkeld. Voorheen gebruikte ik een online app, maar dat was geen succes. De aanslagen van de belasting stapelde op en ik zag door de bomen het bos niet meer. Ookal ben ik redelijk koppig, was dit toch wel het moment dat ik de professionele hulp van een boekhouder zocht. No regrets!

stars

Coen, Opticien
Boekhouder Utrecht Pros helpt ons maandelijks met het bijhouden van onze administratie. Facturen, bonnetjes en al ons papierwerk versturen we gemakkelijk naar hen op en zij zorgen ervoor dat alles wordt verwerkt. Het geld dat ik uitgeef aan boekhouding is eigenlijk zo weer terugverdient. Top service!

4stars

Oliveiro, Salsa lessen
Mijn onderneming groeit als kool. Om het vele werk aan te kunnen heb ik nu ook personeel in dienst en ben ik niet langer ZZP’er. De administratie deed ik voorheen zelf, met vallen en opstaan. Na een tijdje een boekhouder gezocht te hebben kwam ik uit bij BUP. De financiële kennis van de Pros en de hulp met de boekhouding zorgt ervoor dat ik mij volledig op operationele taken kan richten.

stars

Kirsten, Online marketing

Plan een telefonische afspraak.

Dagelijks voorzien wij ondernemers van informatie over boekhouding. Omdat we persoonlijk contact zeer belangrijk vinden, gaan wij vanuit ons administratiekantoor ook graag een gratis kennismakingsgesprek met u aan.

Vertel ons meer over het bedrijf of de onderneming, zodat wij de beste boekhouder binnen ons administratiekantoor of netwerk aan u kunnen koppelen.

Stel ons direct alle vragen over de administratie, het omgaan met de belastingdienst en andere onderwerpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw naam*